Běh pro Paměť národa se vydařil

20. 5. 2017

Téměř 28 let po Sametové revoluci je pořád velmi důležité připomínat si historii. Kdo nevychází z historických souvislostí, je schopen opakovat chyby minulosti. Na kritice demokratických stran byl postaven italský režim ve dvacátých letech a z této kritiky čerpalo i fašistické Německo. Jak to dopadlo víme, proběhla nejstrašnější válka v dějinách lidstva. Bohužel i v současnosti tu máme stranu jednoho muže, která vznikla na kritice polistopadového vývoje. Máme tu miliardáře, který tvrdí, že všichni kradou. Proti tomuto je potřeba svobodu a demokracii chránit. Nelepší zbraní proti populistům je vzdělanost a lidé, kteří nejsou lhostejní. Jsme moc rádi, že jsme i za přítomnosti vedení strany TOP 09 mohli během a fanděním běžet pro Paměť národa za všechny, kteří to v minulosti nevzdali. Nikdy se nevzdat při obraně svobody a demokracie je nyní na nás.

Volby:
2017 poslanecká sněmovna - Hlavní město Praha
Osobnosti:
Jiří Benda, Matyáš Borovský, Ondřej Dušek, Jana Exnarová, Ondřej Kolář, Jakub Komárek, Jiří Koubek, Tomáš Mandlík, Jiří Růžička, Jan Řežábek

TOP CENTRUM

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Michnův palác, budova č. 2

Újezd 450/40

118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po telefonické dohodě.

Krajský manažer TOP 09 Praha: