Běh pro Paměť národa se vydařil

20. 5. 2017

Téměř 28 let po Sametové revoluci je pořád velmi důležité připomínat si historii. Kdo nevychází z historických souvislostí, je schopen opakovat chyby minulosti. Na kritice demokratických stran byl postaven italský režim ve dvacátých letech a z této kritiky čerpalo i fašistické Německo. Jak to dopadlo víme, proběhla nejstrašnější válka v dějinách lidstva. Bohužel i v současnosti tu máme stranu jednoho muže, která vznikla na kritice polistopadového vývoje. Máme tu miliardáře, který tvrdí, že všichni kradou. Proti tomuto je potřeba svobodu a demokracii chránit. Nelepší zbraní proti populistům je vzdělanost a lidé, kteří nejsou lhostejní. Jsme moc rádi, že jsme i za přítomnosti vedení strany TOP 09 mohli během a fanděním běžet pro Paměť národa za všechny, kteří to v minulosti nevzdali. Nikdy se nevzdat při obraně svobody a demokracie je nyní na nás.

Volby:
2017 poslanecká sněmovna - Hlavní město Praha
Osobnosti:
Jiří Benda, Matyáš Borovský, Ondřej Dušek, Jana Exnarová, Ondřej Kolář, Jakub Komárek, Jiří Koubek, Tomáš Mandlík, Jiří Růžička, Jan Řežábek

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5