Jan Kavalírek

předseda regionální organizace Praha 5

17. 8. 2021

Jmenuji se Jan Kavalírek a od června roku 2021 jsem nově zvolen předsedou naší místní a regionální organizace TOP 09 Praha 5.

Vystudoval jsem Fakultu financí a účetnictví na Vysoké škole ekonomické v Praze, konkrétně se zaměřením na veřejné finance, monetární a fiskální ekonomii. Už v průběhu studia jsem vyhledával ekonomické uplatnění – absolvoval jsem odborné stáže například na Ministerstvu financí, v Komerční bance či na Ministerstvu průmyslu. Současně jsem složil zkoušku a získal certifikát finančního makléře úrovně Správce portfolia.

Po svých studiích jsem se vrátil do naší rodinné firmy Grade Medical, kde nyní působím jako jednatel. S Grade Medical se zabýváme výzkumem a vývojem v oblasti nanotechnologií a současně vyrábíme antibakteriální zdravotnické prostředky, které dodáváme do fakultních nemocnic v česku i v zahraničí.

Do TOPky jsem vstoupil už v roce 2011, kdy jsem založil mládežnickou organizaci TOP tým a stal se jejím předsedou. Z TOP týmu se nám podařilo vybudovat celostátní profesionální organizaci, která působí ve všech krajích České republiky a sdružuje stovky mladých aktivních lidí.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme