Přijďte relaxovat na koupaliště Lhotka

4. 6. 2020

Milovníkům koupání a opalování se kvapem blíží jejich velký den. V pondělí 15. června 2020 se totiž po zimní pauze opět otevírá koupaliště Lhotka na Praze 4. Nabídne návštěvníkům kromě tradičně čisté vody a občerstvení i nové zázemí v podobě dalších sprch, šaten, toalet i dětského hřiště. Platit však budou drobná omezení.

„První část druhé etapy revitalizace areálu je za námi a lidé tak mohou od příštího týdne využít nových umýváren a dalších rekonstruovaných zařízení. Nové jsou i chodníky, plot a zavlažovací systémy,“ řekl radní pro investice Filip Vácha (TOP 09).

Počet návštěvníků je omezen dle nařízení vlády na 500 osob v areálu. Ke zvýšení kapacity případně dojde po dalším rozvolňování vládních omezení. Lidé před vstupem musí použít dezinfekční prostředky, stejně tak jako před použitím sprch a sociálního zařízení, a dodržovat předepsané rozestupy. Pochopitelně je nutné sledovat svůj zdravotní stav, aby nedošlo k ohrožení dalších návštěvníků koupaliště.

„Věřím, že si návštěvníci přes pochopitelná omezení pobyt na koupališti užijí. Teď jen aby také konečně přišlo letní počasí,“ uvedla starostka Prahy 4 Irena Michalcová (ANO 2011).

Těšit se mohou lidé kromě revitalizovaného areálu přírodního biotopu i na různé možnosti občerstvení. Další informace o provozu Lhotky, jako je provozní doba, ceník služeb, aktuální obsazenost a návštěvní řád, naleznete na http://www.koupaliste-lhotka.cz/.

Štítky
Osobnosti: Filip Vácha
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme