Michal Uhl – káže vodu, pije víno!

Zdeněk Lochmann

15. 7. 2011

V posledním čísle Novin Prahy 2 se uvolněný člen zastupitelstva za Stranu zelených pan Uhl junior vyjadřuje k prodeji obecních bytů nájemníkům. Mimo jiné pozoruhodnosti navrhuje vyloučit z prodeje bytů členy zastupitelstva bydlící v obecních bytech a sděluje nám, že „ by bylo špatně, kdyby ti, kteří bydlí v obecních bytech a mají vliv na formulování pravidel, si se značnou slevou (de facto veřejnou dotací z peněz nás všech) mohli koupit byt“.

Škoda, že se zelení a oranžoví socialisté tímto neřídili již dříve, když prosazovali v případě veřejných dražeb nájmů volných bytů zvýhodnění stávajících obyvatel Prahy 2, neboli omezení konkurence s konečným efektem ztráty peněz nás všech! Vždyť již při formulování pravidel museli pan Uhl junior a místostarosta Pech vědět, že oni sami budou na základě těchto pravidel zvýhodněně dražit nájem vlastního bytu!

Pan Uhl junior se dovolává cti zastupitelů, kteří podle něj by měli sami na prodej bytů rezignovat. Já se tedy ptám, kde zůstala čest pana Michala Uhla!

Zdeněk Lochmann
člen zastupitelstva Prahy 2 za TOP 09

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme