Irena Kolmanová

Praha 14 jako skvělé místo pro život napříč generacemi

13. 9. 2022

Jmenuji se Irena Kolmanová, je mi 44 let, jsem vdaná a mám 3 syny. V Hloubětíně žiji přes dvacet let, bydlím v rodinném domku blízko Poděbradské a Kbelské. Praha 14 je skvělé místo k životu, nejvíc oceňuji  pěknou přírodu, kterou máme kolem sebe.

Na radnici jsem pracovala od roku 2014 do konce roku 2021. Za tu dobu jsme s kolegy postavili nová hřiště a sportoviště, opravili školy a školky, v Hloubětíně vyrostlo volnočasové centrum H55, které nabízí aktivity pro všechny věkové kategorie.

Nastartovala jsem projekt participativního rozpočtu, v loňském roce běžel již třetí ročník a realizovali jsme desítky skvělých projektů, které jste sami navrhli. Chodím pravidelně běhat a při běhu se snažím dívat na Čtrnáctku i jinýma očima. Stále je co zlepšovat a i když nejde vše tak rychle, jak bych chtěla, dává mi smysl v takové práci pokračovat. V dalším volebním období bude potřeba posunut výstavbu školky a školy na Hutích a na Jahodnici, řešit parkování a opravu komunikací i další péči o veřejný prostor a zeleň.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme