Dětské hřiště "JAHODA" otevřeno!

Městská část Praha 14 otevřela na Černém Mostě nové dětské hřiště

17. 7. 2013

Za účasti starosty Radka Vondy (TOP09) a místostarosty Aleše Kudy (TOP09) MČ Praha 14 a neziskové organizace Jahoda došlo ve středu 17. července v 16 hodin k přestřižení pásky a zahájení provozu dětského hřiště ve Vybíralově ulici.

To bylo vybudováno během jednoho měsíce, v hodnotě cca 1,5 milionu korun. Městské části Praha 14 tak přibylo již dvacáté třetí dětské hřiště (je zde navíc ještě 7 multifunkčních a 5 ryze sportovních ploch).Krásné počasí a touha vyzkoušet vše, co hřiště nabízí, přilákalo téměř stovku dětí a zhruba třicítku rodičů.

Děti na slavnosti popíjely šampaňské s jahodami, hledaly trilobity, strkaly se u lanovky, stavěly první bábovičky, překonávaly provazovou prolézačku, sjížděly klouzačku, obsluhovaly kladkostroj, šeptaly do zvukovodu, soutěžily... a viditelně se jim domů moc nechtělo.

Představitelé MČ Praha 14 spolu s neziskovou organizací JAHODA, která sídlí v sousedství hřiště, doufají, že toto volnočasové zařízení bude dětem dlouho přinášet radost!