Miroslav Dostál - TOP 09 v Šeberově chce změnit špatné hospodaření nynějšího vedení

25. 9. 2010

TOP 09 v Šeberově chce změnit špatné hospodaření nynějšího vedení, které často nepromyšleně financuje akce pro obec ne příliš přínosné, často sloužící zájmům úzkého kruhu lidí či jednotlivců. Kandidáti do voleb (foto) žijí v Šeberově a v Hrnčířích. Jsou mezi nimi členové TOP 09, ale i nečlenové, příznivci této nové politické strany.

Prospěch obce a občanů musí být nadřazen nad zájmy osobní. Proto chceme změnit přístupy v obecní politice a nadřadit zájmy obce nad zájmy osobní.

Chceme radnici vrátit ztracenou vážnost a důvěru. Proto vynaložíme veškeré úsilí při nápravě chyb současného vedení. Dobrá úroveň práce úřadu a dobré, transparentní hospodaření je naším cílem.

Chceme řešit problematiku zanedbané kanalizace v Hrnčířích, rekonstruovat povrch a odvodnění ulic. Budeme usilovat o vyřešení dopravní situace na jihovýchodním okraji Prahy a prosazovat výstavbu protihlukových valů u dálnice. Naším cílem je celkové zklidnění dopravy Šeberova a Hrnčíř odklonem tranzitu na sběrné komunikace v okolí.

Chceme vytvářet podmínky pro kvalitní práci mateřských škol a základní školy, aby se ukončil odliv dětí do škol v okolních obcích. Vytvoříme podmínky pro zachování osvědčených mimoškolních aktivit a obnovení těch zájmových kroužků, které necitlivým přístupem současného vedení přes zájem mnohých občanů zanikly.

Naším cílem je také vytvořit bezpečné prostředí pro naše děti. Proto se zaměříme na prevenci kriminality, posílení hlídek Městské policie a jejich úzkou spolupráci s občany.

Zlepšíme péči o naše staré a nemocné občany. Pomocí dotací a grantů, vybudujeme dům pro seniory.

Budeme se zasazovat o to, aby naše městská část byla místem pro klidné bydlení, rekreaci a odpočinek.

JEDINĚ VAŠE HLASY PROSADÍ VAŠE ZÁJMY.

Ing. Miroslav Dostál
Kandidát na starostu Městské části Praha - Šeberov
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme