Kontaktní kampaň TOP 09 na Jižním Městě

26. 9. 2010

Naše kampaň do komunálních voleb je zaměřena na osobní setkávání s voliči. Pravidelně nás můžete potkat v pracovní dny ráno od 6.30 hod. do 8.30 a také odpoledne od 15 do 18 hodin na některé ze stanic metra, nebo jiném frekventovaném místě na Jižním Městě.

Dne 24.9.2010 proběhla ráno kampaň ve stanici metra Opatov a odpoledne ve vestibulu stanice metra Háje. Ráno jste se měli možnost setkat s kandidátiy do zastupitelstva Prahy 11: Stanislavem Urbánkem, Tomášem Jilečkem a Vojtěchem Štefkou, odpoledne pak se Stanislavem Urbánkem, Janem Stárkem, Yvonou Groškovou, Janem Vašíčkem a lídrem do Zastupitelstva hl. města Prahy ve volebním obvodu č. 7 Tomášem Hudečkem.

Po celou dobu jsme se setkávali jen s pozitivními reakcemi občanů a prodiskutovali jsme s nimi mnoho zajímavých témat. Získali jsme i spoustu námětů pro zlepšení celkové situace na Praze 11. Rád bych tímto poděkoval všem kteří projevili zájem o dění které se týká každého z nás.

Ing. Stanislav Urbánek, CSc.
Předseda RO TOP 09 Praha 11 a kandidát na starostu Prahy 11

Galerie