× Pohněme s tím. Společně!

Místní organizace TOP 09 Karlovy Vary

Místní sněm v Karlových Varech si na svém jednání zvolil výbor v tomto zastoupení:
Předseda : Igor Adamovič
Místopředsedkyně: Bc. Kateřina Maružánová

Adamovič: Jak nám v lázeňském městě vládne koalice ANO, ODS a KARLOVARÁCI?

Inu, v duchu bašismu-leninismu, chtělo by se říct pamětníkovi. Primátorka Ing. Andrea Pfeffer Ferkklová, MBA řídila v úterý 10. března mimořádné jednání Zastupitelstva města Karlovy Vary, které bylo svolané na popud opozice.

Hlavními body jednání bylo odvolání dvou členů Odborné rady Kanceláře architektury města a čtyř ředitelů karlovarských příspěvkových organizací.

Pokud jde o odvolané členy KAMu, jedná se o arch. Ruseva a arch. Mundila, kteří byli zřejmě odvoláni bez jakékoliv konzultace s ředitelem KAM, architektem Kroppem. Je to porušení zřizovací listiny KAM, podle které změny v odborné radě navrhuje přímo ředitel KAM. Je otázka, jak to přijme náš rodák a známý architekt Kropp, nemluvě o další člence Odborné rady, architektce Evě Jiřičné. Její odchod, či dokonce odchod ředitele Kroppa by nenapravitelně poškodil pověst našeho města.

Odvolanými řediteli jsou Miroslav Kučera (Správa lázeňských parků), Milan Trnka (Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád), Evžen Krejčí (Lázeňské lesy) a Milan Martinka (Městské zařízení sociálních služeb). Ti byli také odvoláni na jednání Rady města, bez účasti opozice, v rámci bodu Různé. Tento bod jednání na programu původně nebyl. Odvolání proběhlo ke dni 31. března, bez jakéhokoliv předběžného projednání a neprodleně byla vyhlášená výběrová řízení s nestandardně krátkou dobou.

Co mohlo vést k tak náhlé změně? Jediný logický důvod je kontrola finančních toků „spřátelenými kádry“. Městské příspěvkové organizace jsou Karlovými Vary dotovány ročně zhruba 90 miliony korun, z toho Správa lázeňských parků obdrží 30 mil. Kč, Lázeňské lesy 6 mil. Kč, Správa přírodních léčivých zdrojů a kolonád 5 mil. Kč a Městské zařízení sociálních služeb 49 mil. Kč.

ANO se snaží převzít nejen náš stát, ale jak je vidět, zkouší to už i v Karlových Varech. Těmto nedemokratickým praktikám se musíme postavit nekompromisně na odpor.

Igor Adamovič

Předseda MO TOP 09 v Karlových Varech

Topka startuje. Humbuk či vítr varské politiky?

28. 9. 2010
Karlovarská TOP 09 oficiálně oznámila, čím chce v komunálních volbách získat voliče. Hlavním pilířem volebního programu je rozbití vládnoucího bloku ODS a ČSSD na magistrátu. A také jeho zeštíhlení.

Vážení členové, podporovatelé a přátelé MO TOP 09 K.Vary,

4. 9. 2010
dovolte, abych Vás touto cesto opět po čase poinformoval o dění kolem přípravy voleb. Dnem 2. září částečně vyvrcholila usilovná práce na sestavování našeho programu a to konáním tiskové konference, která byla svolána u příležitosti představení programu a zahájení předvolební kampaně.

Místní organizace TOP 09 Karlovy Vary

1. 7. 2010
Vážení členové a příznivci TOP 09 v Karlových Varech,dovolte mi, abych Vás informoval o skutečnosti, že ke dni 30.6.2010 byla ustanovena místní organizace TOP 09 v Karlových Varech. Na ustavujícím sněmu proběhla volba předsedy, místopředsedy a pěti členů místního výboru :
 <  1 2 ... 60 ... 67 68 69 70   > Články 205 - 207 z 209

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 KARLOVARSKÝ KRAJ