Čtvrté číslo časopisu TOPlife

23. 9. 2021

Vážení čtenáři,

zdá se to jen nám, nebo prázdniny utekly jako voda? Počasí sice klame, ale opravdu je tu září a s ním i nové číslo TOPlife, kterým symbolicky otevíráme podzimní období. A že letošní podzim opravdu nebude jen tak ledajaký. Už za několik málo týdnů nás totiž čekají dlouho očekávané volby do Poslanecké sněmovny, které mohou přinést vytouženou změnu na politické scéně a nastolit nový kurz. Současná vládní garnitura totiž místo poklidné pobřežní plavby předvádí spíše rychlou a zběsilou plavbu ve vlnobití, jejímž jediným možným cílem je ledovec. Co taky čekat od neschopné posádky, že. Aby Česko nedopadlo jako Titanic, musíme SPOLU dorazit v říjnu k volbám!

Přestaňme se ale aspoň na moment strachovat o budoucnost naší země a podívejme se na to, jaká zajímavá témata vás ve čtvrtém čísle TOPlife čekají. Kručí vám v břiše a hledáte inspiraci na večeři? Helena Langšádlová, poslankyně za TOP 09, si pro vás připravila jeden neodolatelně chutný recept. A jakmile budete mít plný žaludek, můžete se rovnou vydat na túru. Miroslav Hlaváč vám v textu o své lásce k horám dá hned několik tipů, kam se vypravit. O Pavlu Klímovi, náměstkovi hejtmana Jihočeského kraje, se dozvíte, že je nejen politikem, ale také malířem, a dokonce básníkem! Tak vypadá správný renesanční člověk. 

Starostka Větrného Jeníkova Martina Lisová ve svém upřímném příspěvku zavzpomíná, jak na chvilku zkazila PR premiérovi Babišovi. A doslova na koni bude ve svém textu i předseda regionální organizace TOP 09 Brno-město Tomáš Aberl. Nepřijdete ale ani o oblíbený formát rozhovoru, tentokrát se zastupitelkou města Dvůr Králové nad Labem Veronikou Tomkovou. A konečně prostějovský zastupitel Aleš Matyášek osvětlí, proč není v životě důležité triumfovat, ale zápasit. 

Příjemné počtení a šťastnou ruku u voleb vám přeje

TOPlife č. 1/4 Otevřít celý dokument

Máte tip na některou konkrétní osobnost, o které byste si chtěli přečíst příště? Napište na: jana.pleyerova@top09.cz

Redakce TOP 09

Přílohy
PDF TOPlife č. 1/4.pdf (737.7 kB)
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme