× Pohněme s tím. Společně!

Videoblog TOP 09 žije

15. 4. 2010

TOP 09 včera zveřejnila další videoblogy na Facebooku a nově i na webových stránkách. Lidé mohou klást představitelům TOP 09 „osobní i politické" otázky. Minimálně jednou za týden na tyto otázky odpoví formou videa některý z představitelů TOP 09. „Považujeme za velmi důležité, aby se příznivci a voliči mohli našich politiků zeptat na konkrétní záležitosti, které je zajímají. Naše videoblogy jsou důležitým nástrojem v obousměrné komunikaci mezi voliči a politiky. Budeme velmi rádi, když zájem tazatelů ještě vzroste," řekl generální sekretář TOP 09 Václav Kubata.

Doposud bylo na Facebooku zveřejněno 33 videí s reakcemi lídrů TOP 09 na dotazy občanů. V průměru mělo každé video sledovanost přibližně 1000 diváků. „Navazujeme na úspěšný projekt z prázdnin, který běžel na Facebooku, a využíváme moderních technologií, které umožňují zajistit přímý kontakt mezi našimi přestaviteli a voliči," uvedl volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček.

TOP 09 se svým voličům a podporovatelům věnuje na internetu dlouhodobě. Kromě videoblogů spustila informační server www.snemovni-volby.cz a naleznete ji na Facebooku, Twitteru či YouTube. „Nejvíce pochopili, jak internetový marketing funguje. Jejich komunikace nevypadá umaštěně, ale ani není uměle nablýskaná. Cílí hlavně na prvovoliče, kteří mohou výsledek voleb výrazně ovlivnit," zhodnotil pro dnešní vydání deníku E15 online kampaň TOP 09 v porovnání s ostatními politickými stranami nezávislý odborník Dominik Hrodek.

Videoblogy naleznete na webu a na Facebooku.

Jan Jakob
tiskový odbor TOP 09