TOP 09 spustila nové projekty pro své podporovatele

19. 8. 2010

TOP 09 spustila dva nové projekty pro své podporovatele: magazín VideoTOP a Newsletter TOP 09. „Jsme přesvědčení, že právě podporovatelé TOP 09, jsou nedílnou součástí našeho týmu. Bez jejich podpory bychom nedosáhli takového úspěchu, nepřepsali bychom politickou mapu České republiky. Proto jsme během prázdnin pracovali na nových projektech, které zlepší naši vzájemnou spolupráci. Chceme vybudovat kvalitní standardní komunikaci v rámci TOP 09, která rozhodně nebude fungovat pouze v předvolebních obdobích,“ řekl volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček.

VideoTOP je nový čtrnáctidenní magazín, který formou reportáží přináší informace o aktuálním dění v TOP 09. „Hlavním smyslem není jen informovat o tom, co se v TOP 09 děje třeba na vládní úrovni, ale právě propojení centra s těmi nejvzdálenějšími kouty, kde lidé z TOP 09 něco dělají. Jde nám o mix pestrého života v TOP 09,“ popsal šéf videotýmu TOP 09 Zdeněk Pokorný. Podporovatelé VideoTOP naleznou na webových stránkách TOP 09, ale i na kanálu TOP 09 na YouTube.

Podporovatelé včera dostali emailem první vydání Newsletteru TOP 09. Prostřednictvím Newsletteru bude TOP 09 pravidelně přinášet informace o aktuálním dění v TOP 09. Podporovatelé zde naleznou výběr nejzajímavějších rozhovorů s představiteli TOP 09, tiskových zpráv, TOP hovorů s kandidáty do senátu či jiných aktualit.

Před necelým měsícem poskytl kandidát TOP 09 na pražského primátora Zdeněk Tůma jako video TOP hovor vůbec první rozhovor od oznámení své kandidatury, který věnoval podporovatelům a fanouškům na Facebooku.

TOP 09 tak doplňuje své nynější aktivity na Facebooku, YouTube, Twitteru či MY.TOP 09.

Jan Jakob
tiskový odbor TOP 09

V Praze 19. srpna 2010

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme