TOP 09: Kandidátem na primátora Prahy je Tomáš Hudeček

18. 3. 2014

Kandidátem TOP 09 na pražského primátora pro podzimní komunální volby za TOP 09 bude současný primátor Tomáš Hudeček.

O lídrovi, který povede kandidátku strany do zastupitelstva hlavního města, rozhodli v pondělí večer členové krajského výboru TOP 09 v Praze.

Chtěl bych poděkovat delegátům za to, že mi dali důvěru. Společně s mými kolegy ve vedení města a díky podpoře TOP 09 v Praze jsme za poměrně krátké období dokázali napravit mnohé z neblahého dědictví po Pavlu Bémovi a připravili Prahu na další rozvoj. Nyní je na nás, abychom přesvědčili voliče, že díky našim výsledkům a vizi moderní Prahy stojí za to nám dát důvěru i v nastávajících komunálních volbách. Máme prostor na to, abychom připravili dobrou a efektivní volební kampaň, na kterou se velmi těším,“ uvedl nový lídr Tomáš Hudeček.

Vybrali jsme osobnost, o které jsme přesvědčeni, že bude dobře reprezentovat Prahu a má naši podporu,“ řekl k volbě Jiří Vávra, předseda pražské TOP 09.

Kompletní kandidátní listinu pro Prahu bude mít TOP 09 hotovou na konci května. V hlavním městě se letos bude volit pouze v jediném obvodě 65 zastupitelů.

Eva Marečková, krajská manažerka Praha

18. 3. 2014