TOP 09 do roku 2018: Nebát se a říkat pravdu přináší radost

21. 12. 2017

Slavíme Vánoce jako jedny z nejvýznamnějších křesťanských svátků. Lidé z TOP 09 Vám přejí jejich klidné prožití a šťastný nový rok. Svá osobní přání přidali i někteří z našich politiků.

„Rád bych Vám popřál šťastné a veselé Vánoce, hodně pohody, klidu a pro příští rok Vám přeji hodně zdraví a štěstí. Nemám tedy žádné originální přání, ale přeji to základní. Ať jste spokojeni, zdrávi a ať se Vám v příštím roce daří,“ popřál občanům předseda TOP 09 Jiří Pospíšil.

Markéta Pekarová Adamová, 1. místopředsedkyně TOP 09, vzkazuje všem členům, podporovatelům a voličům: „Dopřejte si v tomto vánočním čase trochu zaslouženého klidu a prožijte jej v příjemné společnosti těch, na kterých Vám záleží nejvíce. Do nového roku Vám přeji hlavně zdraví, štěstí a pohodu. Budu ráda, pokud nám i v nadcházejícím roce zachováte svou přízeň.“

„Vánoce jsou oslavou rodiny, vzájemné lásky, a především oslavou toho, kdo se narodil v Betlémě. Přeji všem, abychom tyto svátky dokázali prožít v klidu a pohodě a nezapomínali na své blízké a na ty, co potřebují pomoc, a to nejen o Vánocích,“ přeje také místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek.

Své přání připojil i předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek: „Přeji všem požehnané a radostné svátky vánoční. Svatá noc přináší naději. Zachovejme si naději i do celého roku 2018.“ A rovněž poslankyně Helena Langšádlová: "Přeji nám všem, abychom všichni ve vánoční době vnímali a cítili boží blízkost a přítomnost.“

Na závěr Vám přinášíme přání čestného předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga. Ten vzkazuje: „Nebojme se a říkejme pravdu. Je to nesmírně osvobozující a vzhledem k nadcházejícím svátkům Vás ujišťuji, že Vám to přinese také velkou radost. Zůstanete-li v pravdě a nebojíte se, tak budete mít opravdu veselé Vánoce a šťastný nový rok. To vám ze srdce přeji.“

Praha, 21. 12. 2017

Osobnosti:
Helena Langšádlová, Markéta Pekarová Adamová, Jiří Pospíšil, Karel Schwarzenberg, Marek Ženíšek
TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram

CELOSTÁTNÍ KANCELÁŘ TOP 09