TOP 09: Děkujeme všem voličům i kandidátům

11. 10. 2014

Vedení TOP 09 děkuje svým voličům za účast ve volbách do zastupitelstev obcí i do Senátu.

„Jsem potěšen, že tentokrát přišlo k volbám více lidí... Nevíme ještě konečné výsledky, ale je na čase, abych poděkoval všem voličům, že šli k volbám. Samozřejmě mě nejvíce těší ti, kteří hodili hlasy TOP 09, to je samozřejmé...Teď musíme počkat, jaký bude konečný výsledek,“ uvedl předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

„Připojuji se k poděkování pana předsedy našim voličům za důvěru... Velmi rád bych také poděkoval všem našim kandidátům, jak členům naší strany, tak nestraníkům, kteří šli na kandidátkách TOP 09 do komunálních a senátních voleb prosazovat jasně čitelné hodnoty... TOP 09 může být někomu sympatická a jinému nesympatická, ale vychází z hodnotových principů a je nositelkou konzervativních hodnot. Je jasné, co budou naši kandidáti, kteří získají důvěru, prosazovat a čemu budou naopak bránit...,“ řekl první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek.

„Dovolte mi také, abych poděkoval zejména voličům... Volební účast přes 50% znamená, že se lidé nenechali odradit a za to jim patří nejen můj dík, ale také i obdiv. Moc si toho v Praze vážíme. Také bych chtěl poděkovat i všem kandidátům, kteří kandidovali na městských částech a voličům, kteří je volili,“ dodal lídr kandidátky na primátora hlavního města Prahy Tomáš Hudeček.

„Věříme v dobrý výsledek ve městech a samozřejmě nám záleží na výsledku v Praze, kde bychom rádi obhájili prvenství. Doufám, že si udržíme pozice, které jsme získali v komunálních volbách před čtyřmi lety, řekl po příchodu na štáb první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. 

Martina Týblová, tisková mluvčí TOP 09

11. 10. 2014

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme