Proběhl celostátní sněm TOP týmu

18. 4. 2023

Uplynulý víkend měl TOP tým řádný celostátní sněm, na kterém se tedy nevolilo nové vedení, ale probíraly se především otázky úkolů předsednictva a naplňování jeho slíbeného programu. Sněm se konal na nové radnici na Praze 12, kterou jsme si měli možnost i prohlédnout. Dorazili nám delegáti ze všech koutů Česka.

Nejdříve měli své slovo naši hosté, mezi které patřila předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a pak zástupci našich partnerských organizací jako Konrad-Adenauer-Stiftung, Mladí starostové a Mladí občanští demokraté.

Hlavními tématy se letos staly interpelace členů předsednictva, drobné úpravy stanov, zhodnocení uplynulého roku a strategické směrování TOP týmu v následujících letech.

Sněm proběhl velmi hladce a konstruktivně. V dalších letech máme své nastavené priority a máme vizi skutečně fungovat jako inkubátor budoucích politiků TOP 09. Již nyní má TOP tým své první starosty, radní a zastupitele.

„Víkendový sněm celostátní organizace se za mě vydařil. Jelikož byl nevolební, mohli jsme v klidu vyřešit některé věci, které není praktické řešit ve stínu volebního boje – například změnu stanov. Zároveň se osvědčily i interpretace předsednictva, které jsme na program zařadili poprvé. Myslím si, že proběhla řada přínosných diskuzí, a hlavně jsme se všichni moc rádi zase společně viděli – v takovém počtu a pestrosti zastoupení napříč celou republikou se nescházíme tak často. Navíc dorazila řada zajímavých hostů, včetně Markéty Pekarové Adamové, jejichž příspěvky byly podnětné, a jenom podtrhly roli sněmu jako komunikační platformy i s našimi partnery,“ říká předseda TOP týmu Tomáš Mudra.

Jan Tichánek, místopředseda TOP týmu

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme