Pospíšil: Telička říká voličům to, co chtějí slyšet

26. 3. 2014

Lídr kandidátky hnutí ANO do eurovoleb Pavel Telička slibuje, že zruší roamingové poplatky. To podle Jiřího Pospíšila dokazuje buď naprostou neznalost evropské agendy, nebo snahu zalíbit se voličům za každou cenu.

Deník E15 v úterý upozornil, že zrušení zvláštních poplatků za telefonování mezi státy EU bude na jednání Evropského parlamentu už v dubnu. Je to přitom jeden ze slibů, se kterým jde do eurovoleb lídr kandidátky hnutí ANO.

„Pokud pan Telička slibuje něco, co pravděpodobně Evropský parlament schválí již na svém dubnovém zasedání, pak projevuje buď naprostou neznalost evropské agendy, což u významného evropského lobbisty nelze předpokládat, nebo jde o snahu zalíbit se za každou cenu voličům ANO nebo o plané sliby,“ upozorňuje Jiří Pospíšil, dvojka na kandidátce TOP 09 a Starostů.

Volby do Evropského parlamentu se konají koncem května, takže sliby Pavla Teličky budou splněny ještě dříve, než by se stihnul stát europoslancem.

„To je pouze důkazem toho, jak vypadá politika ‚ANOfertu‘, kdy jde o marketingový produkt. Pan Telička říká svým voličům to, co chtějí slyšet. Bez ohledu na realitu,“ dodal Jiří Pospíšil.

 

Martina Týblová, tisková mluvčí
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme