Lídři TOP 09 se zapojují do videoblogů

13. 8. 2009

TOP 09 na svých facebookových stránkách představuje unikátní projekt – videoblogy. Jedná se o nový způsob komunikace se sympatizanty TOP 09. Diskutovat prostřednictvím videonahrávek budou především lídři kandidátek v  jednotlivých krajích. „Pro mě je to zajímavý nástroj, protože umožní zpětnou vazbu. Lidé nám mohou posílat otázky, kritiky, odpovědi i poznámky a my na ně můžeme reagovat,“ řekl k nové službě strany TOP 09 její předseda Karel Schwarzenberg.

Karel Schwarzenberg se seznamuje s Facebookem

„Neustále zdokonalujeme komunikaci lídrů TOP 09 s fanoušky,“ uvedl ke vzniku videoblogů jejich autor a člen volebního štábu Petr Ducháček a dodal: „Projektem videoblogů to rozhodně nekončí. Minulý týden jsme začali využívat mikroblogy, do kterých se zapojili společně Karel Schwarzenberg s Miroslavem Kalouskem. Příští týden rozjíždíme další projekt, prostřednictvím něhož se pokusíme otočit dosavadní směr komunikace.“ Nové odpovědi lídrů a lídryň TOP 09 se budou objevovat každý týden.

Videoblogy lídrů TOP 09

Od minulého týdne, kdy byl odstartován systém pro zapojení podporovatelů TOP 09, se výrazně zvýšil počet fanoušků na facebooku. Na facebookové stránce TOP 09 je nyní registrováno téměř 5 000 fanoušků. Ti prostřednictvím diskuzí a komentářů debatují o svých prioritách. Jejich náměty a připomínky jsou pro nás inspirací k tvorbě programu.

Jaroslav Poláček
volební manažer TOP 09