Kandidátům TOP 09 pomůže volební manažer Nicolase Sarkozyho

Řídil veškeré volební akce během úspěšné kampaně Nicolase Sarkozyho, teď pomůže ve volbách kandidátům TOP 09. Volební manažer francouzského exprezidenta, Olivier Ubéda, se jim během dvoudenního školení pokusí předat své zkušenosti.

27. 5. 2016

Jsme potěšeni, že můžeme čerpat zkušenosti od někoho, kdo připravoval a vedl, navíc úspěšnou, kampaň francouzského prezidenta. Olivier je bezpochyby špičkou ve svém oboru minimálně v evropském měřítku a je skvělé, že díky naší dlouholeté spolupráci s Mezinárodním republikánským institutem nám přijede pomoci,“ říká volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček.

Olivier Ubéda bude hlavním řečníkem na školení „Politický marketing“, které vzdělávací platforma TOPAZ pořádá pro kandidáty TOP 09. Své zkušenosti bude předávat v rámci dvoudenního programu, který má všem, kteří jdou do voleb, pomoci se zorientovat v možnostech, jak vést kampaň i v mediálním prostředí a pomoci najít nejlepší způsob, jak oslovit voliče.

Tak, jako ve všech předešlých volbách, se nebojíme podívat se za hranice a inspirovat se tím, co fungovalo v Evropě. Na rozdíl od ostatních stran však slepě nekopírujeme, ale přizpůsobujeme českému voliči,“ vysvětluje význam školení Jaroslav Poláček. Spolupráce s evropskými experty je možná nejen díky dlouholeté výměně zkušeností v rámci Mezinárodního republikánského institutu, ale také díky tomu, že TOPAZ dlouhodobě spolupracuje také s evropským think-tankem Wilfried Martens Centre for European Studies a německou nadací Konrad-Adenauer-Stiftung.

Kromě cenných rad, které se dostanou kandidátům TOP 09, je vystoupení Oliviera Ubédy významnou marketingovou událostí. Olivier Ubéda byl v roce 2004 novým prezidentem UMP Nicalasem Sarkozym jmenován zástupcem ředitele pro Podporu komunikace PR, marketingu a významných událostí.  Jako „druhý muž“ Sarkozyho kampaně v roce 2007 řídil všechny události a volební akce od jejího počátku až do volebního vítězství.

V roce 2010 založil svou vlastní firmu Ubeda Partners, kde využívá zkušenosti, které v kampaních získal. Zabývá se poradenstvím v oblastech politického i veřejného života. Za uplynulých 5 let se zabýval více než 20 národními, evropskými, regionálními i obecními kampaněmi. Vyhrál výběrová řízení pro několik kampaní a například i evropskou kampaň pro l’UDI-MODEM v roce 2014. Od roku 2014 zastává pozici poradce pro institucionální komunikaci Národní rady v Monackém knížectví.

Martina Týblová, tiskové oddělení TOP 09

V Praze 27. května 2016

Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme