× Pohněme s tím. Společně!

Jak vznikala TOP 09 – nové fotografie na Rajčeti

18. 8. 2009

TOP 09 se zapojila do největšího českého internetového fotoalba. Na stránkách http://top09.rajce.net založila svou oficiální fotografickou galerii a zveřejnila fotografie z budování pražské kanceláře v Revoluční ulici. „Jsem rád, že máme všechny své fotografie pohromadě. Lidé, kteří si neradi pročítají zprávy a jiné tištěné dokumenty, tu mohou zhlédnout naše fotografie z tiskových konferencí i předvolebních akcí. Rajče také umožňuje připojit k fotkám svůj komentář,“ uvedl předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg.

„Chceme uchovat své fotografie v kvalitní a přehledné formě. Portál Rajče.net jsme si vybrali, protože tisíce lidí je zvyklých na prohlížení fotografií právě v tomto prostředí,“ dodal člen přípravného výboru TOP 09 Miroslav Kalousek.

Rajče.net je největší české internetové fotoalbum. Zakládá si na jednoduchosti a rychlosti vyhledávání fotografií, nemá žádné omezení, všechny fotografie jsou publikovány zdarma. „Jsme rádi, že našich služeb využívá i nová politická strana TOP 09, jejíž kladný vztah k používání moderních technologií je zřejmý,“ dodal Jiří Borek z internetového portálu Rajče.net.
Jaroslav Poláček

volební manažer TOP 09