Do kampaně jdeme s podporou dalších politických stran

25. 5. 2017

Strana Koruna Česká, Konzervativní strana a Klub angažovaných nestraníků vyjádřili podporu TOP 09 před podzimními sněmovními volbami. Na dnešním jednání Výkonného výboru TOP 09 strana podporu přivítala a oznámila spolupráci na předvolební kampani.

Na dnešním jednání Výkonný výbor TOP 09:

• přivítal prohlášení stran: Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska), Konzervativní strana a Klub angažovaných nestraníků, kterým jsou připraveny nekandidovat samostatně do Poslanecké sněmovny ČR a podpořit kandidátku TOP 09.
  • zve na kandidátky TOP 09 významné osobnosti těchto subjektů, které jsou připraveny program TOP 09 hájit a prosazovat.
  • zdůrazňuje, že se nejedná o spolupráci na společném programu, ale o spolupráci ve společném zápasu za svobodu a plnohodnotnou demokracii. Přesto TOP 09 ráda obohacuje svůj program o formulace týkající se křesťansko-judaistických hodnot, institutu rodiny, oprávněné ochrany obydlí a nepromlčitelnosti některých zločinů, které mají svůj původ v totalitě.
  • pověřuje předsednictvo TOP 09 ke společnému jednání s vedením dotčených stran a k uzavření dohody o společném postupu ve volební kampani.

Praha 25. května 2017

TOP 09 Facebook Twitter YouTube G+ Instagram