Bolek Polívka, Petr Čtvrtníček, Marie Rottrová, Zdeněk Svěrák a další osobnosti natočily klip pro Karla Schwarzenberga

28. 12. 2012

„Jaký by měl být náš prezident?,“ ptá se na počátku televizního předvolebního spotu Karla Schwarzenberga scénárista a herec Zdeněk Svěrák.

A další významné osobnosti v klipu, kde se po jejich boku objevují i běžní podporovatelé Karla Schwarzenberga, odpovídají.

„Je nekorupční, což je pro mě to nejdůležitější,“ uvádí například mecenáška Meda Mládková. Zpěvačka Marie Rottrová pak říká: „Chtěla bych mít prezidenta, ze kterého bychom si mohli vzít příklad“. „Měl by sjednocovat a ne rozdělovat,“ doplňuje vědkyně Helena Illnerová.

S tím, že prezidentem by měl být Karel Schwarzenberg v klipu souhlasí i Bolek Polívka: „Dívám se kolem sebe, kdo by to dělal lépe než já a nikoho jiného nevidím než Karla Schwarzenberga.“ 

Tým Karla Schwarzenberga vyrobil celkem tři minutové klipy a jeden půlminutový příspěvek, které budou vysílané v rámci zákonného prostoru v České televizi. Režisérem spotů je Štěpán Vodrážka, autorem hudby Ivan Král.

„Karel Schwarzenberg je jedinej hajnej, kterej toho prezidenta dělat může, a když je někdo jedinej, kdo to dělat může, tak to dělat musí. Proto volím Karla,“ doplňuje Petr Čtvrtníček.

foto: Tomki Němec

Marek Pražák
volební tým Karla Schwarzenberga

V Praze 28. 12. 2012

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme