Schwarzenberg míří do tanečních klubů lovit voliče

31. 3. 2010
TOP 09 zabrousí v rámci předvolební kampaně do hudebních a tanečních klubů, za nejmladšími voliči. Prvního dubna tam vylepí plakáty s otázkou „Kolik holek/kluků se dnes večer zamiluje?".

Karel Schwarzenberg se bude holek a kluků v klubech ptát, kolik se jich večer zamiluje. Samozřejmě ne osobně, ale z plakátů strany TOP 09. Ty 1. dubna zamíří v rámci předvolební kampaně strany do sedmdesáti tanečních a hudebních klubů po celé republice.

"Mladí lidé jsou cílovou skupinou TOP 09," vysvětloval volební manažer strany Jaroslav Poláček. "Není to pro nás novinka. Navazujeme tím na podzimní kampaň, kdy jsme také měli plakáty v klubech," dodal.

Z plakátů nebude na trsající mládež shlížet tvář nějakého politika. Jeho hlavní částí je otázka "Kolik kluků se dnes večer zamiluje?" (nebo v druhé verzi "Kolik holek se dnes večer zamiluje?") a odpověď "Víc, než si myslíte". Pouze v dolní části plakátu zůstává jako volební značka TOP 09 poštovní známka s portrétem předsedy strany Karla Schwarzenberga.

"Přišlo nám hloupé, obtěžovat v klubech nějakou běžnou agitkou, třeba mluvit tam o daních," řekl Poláček. "Chceme tím jenom připomenout lidem, že tu TOP 09 je, pobavit a ukázat, že se nebereme smrtelně vážně," zdůraznil.

Lehčí notu zvolil volební štáb strany již u billboardů, které se na ulicích objevily 25. března. Na nich jsou vedle sebe fotka Karla Schwarzenberga s nezbytnou dýmkou a jeho rentgenový snímek, doplněný nápisem Předseda má být transparentní.

Michal Verner
tyden.cz, 31. 3. 2010, Rubrika: Politika
Štítky
Osobnosti: Karel Schwarzenberg
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme