Odpovědnost bych přijal

Rozhovor s místopředsedou TOP 09 Jaromírem Drábkem

3. 6. 2010

* * Jak byste zhodnotil volební výsledek Top 09 v Ústeckém kraji?

Top 09 obdržela v Ústeckém kraji více než 13 procent hlasů. Je to pro nás důkazem, že voliči přijali náš způsob vedení volební kampaně, kdy jsme trpělivě vysvětlovali při osobním kontaktu s voliči v městech a obcích náš program a naše zaměření na odpovědné řízení státu. Dík patří nejen našim členům, ale i příznivcům a podporovatelům, kteří se do naší kampaně aktivně zapojili. Dosažený výsledek nás těší, zároveň je pro nás velkým závazkem, abychom těm, kteří nám dali důvěru, dokázali, že představený volební program umíme naplnit konkrétními kroky.

 

* * Přijal byste případný vládní ministerský post, o kterém se spekuluje? Pokud by to bylo ministerstvo průmyslu, na co byste se hlavně zaměřil?

Strany případné koalice se nejprve musí shodnout na programových záležitostech, poté teprve nastane doba, kdy bude řeč o personálních otázkách. Proto v tuto chvíli považuji jakoukoli spekulaci za předčasnou. Nicméně vzhledem k tomu, že jako místopředseda TOP 09 jsem garantem v oblasti hospodářské politiky, jsem připraven přijmout i osobní odpovědnost v této důležité oblasti.

 

Právo, 3. 6. 2010, Rubrika: Severní Čechy, Strana: 10

Štítky
Osobnosti: Jaromír Drábek
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme