Adventní přání Martiny Ochodnické

Využijme tento kouzelný čas k šíření kouzla sdílení, objetí, pohlazení a obyčejné přítomnosti

Vážení občané,

už poněkolikáté bude tento adventní čas úplně jiný, než býval. A přesto… Může být kouzelný. Jen v sobě musíme zkusit najít kousek dítěte, jeho tajných přání, fantazie, naděje a nadšení. Podaří-li se nám to, budeme inspirací těm okolo nás, kteří v životě neměli tolik štěstí a kterým je smutno a těžko.

Snažme se, ať tomu není naopak. Ať jsme my oporou těm, kteří museli a musí čelit překážkám. Ať jsou nám zároveň inspirací ti, kteří ač zkoušeni, dokáží i v maličkostech nalézat štěstí, radost a potěšení. Ať kolem sebe šíříme dobro, lásku, úsměv a neostýcháme se podat ruku a věnovat čas těm, kteří zůstali osamělí.

Přeji Vám z celého srdce adventní čas, který bude zklidněním, návratem co nejblíže k těm, které máte nejraději, do míst, která máte zapsaná hluboko v sobě, k zážitkům, které jsou a budou nezapomenutelné. Přeji Vám spoustu vzácných setkání s těmi, kteří umí naději rozdávat i zrcadlit tu Vaši, kterou v sobě jistě naleznete. Pokud budete chtít!

Využijme tento kouzelný čas k šíření kouzla sdílení, objetí, pohlazení a obyčejné přítomnosti. Tohle máme všichni a nic to nestojí! Krásný adventní čas.

Martina Ochodnická, Poslankyně Parlamentu České republiky za TOP 09

Štítky
Osobnosti: Martina Ochodnická
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme