Janák: Nikdo nehájí zájmy podnikatelů jako TOP 09

5. 10. 2017

Do voleb dnes zbývá 15 dní, představujeme kandidáta číslo 15.

Tomáš Janák

43 LET

MANAŽER VE STÁTNÍ SPRÁVĚ, ÚSTAV PRO HOSPODÁŘSKOU ÚPRAVU LESŮ BRANDÝS NAD LABEM, ZASTUPITEL ČELÁKOVIC

ČELÁKOVICE, TOP 09

Proč kandiduji právě za TOP 09?
Cíle a především hodnoty, které vyznává TOP 09 jsou mi již od zrodu této strany velice blízké. V současné době nespatřuji na politické mapě ČR žádný jiný podobný subjekt, který by hájil celistvost Evropy, zájmy podnikatelů, střední třídy a dalších, v současné době, ohrožených skupin tak, jak se o to intenzivně zasazuje právě TOP 09.

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?
O politické dění se zajímám v podstatě celý život. Nikdy mi nebyly  lhostejné otázky komunální politiky a jako zásadní zároveň považuji  právě problematiku celorepublikového a světového formátu. V roce 2009 jsem do celorepublikové politiky vstoupil aktivně. Od roku 2010 mám, s cca. roční přestávkou, přímé zkušenosti z pozice zastupitele svého rodného města. Ihned v začátcích mého fungování, jsem jakožto radní pro bezpečnost, po čtyři roky řešil bezpečnostní a protidrogovou problematiku. Zároveň dokážu v praxi využívat „obyčejný selský rozum“, což by pro narovnání současné politické kultury určitě mohlo být přínosné.

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?
Vše čemu člověk věří, má a ve své podstatě dává smysl celého žití. Já osobně věřím, že naše politika se konečně, a to právě i úsilím nových tváří budoucích politiků, musí stát pro všechny občany ČR lehce stravitelnou a plně srozumitelnou.

tomáš janák, kandidát do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme