Pomozte nám férově sčítat hlasy v nadcházejících volbách!

Ve dnech 5. a 6. října 2018 budou na území celé České republiky probíhat volby do obecních zastupitelstev. Spolu s komunálními volbami se konají i volby do Senátu - letos se to bude týkat těchto volebních obvodů: Praha 2, 4, 8 a 12. Druhé kolo se uskuteční o týden později, tedy v pátek 12. října a sobotu 13. října 2018. Pro TOP 09 jde o velmi důležité volby, proto je pro nás klíčové, aby i sčítání hlasů ve volebních komisích proběhlo férově a měli jsme zastoupení v co největším počtu volebních komisí.

A jak se můžete přihlásit?

Registrujte se prosím přes portál https://my.top09.cz/ovk/. Vyplňte pečlivě své údaje, včetně telefonu, i když je psán jako nepovinný, úřady většinou kontaktují delegáty právě telefonicky.

Vyplňte prosím také přesně číslo komise, ve které chcete pracovat. Pokud nevíte, jaké je číslo Vaší komise, můžete jej vyhledat zde: http://www.geoportalpraha.cz/mapy-online, po zadání Vaší adresy a kliknutí na ikonku volby (musíte dorolovat na konec nabídky vedle adresy), se Vám zobrazí mapa s okrsky v blízkosti Vašeho bydliště. POKUD KOMISI NEVYBERETE, budeme ji nuceni generovat automaticky v rámci dané městské části – děkujeme za pochopení.

Pokud se Vám vybrané číslo komise nezobrazuje ve formuláři, už je s největší pravděpodobností obsazené, vyberte si prosím jinou vhodnou komisi.

Rádi bychom, aby o této možnosti vědělo co nejvíce našich podporovatelů, vaši známí a blízcí. Prosíme vás proto, přepošlete každému, o kom si myslíte, že by mohl mít zájem.

Práce je ohodnocena částkou 1.300 - 2.100 Kč dle směrnic Ministerstva vnitra.