Zdeněk Tůma - Evropa na rozcestí

Pozvánka na seminář

7. 11. 2011

Investiční indexy se topí v krvi, eurozóna se otřásá v základech a celou Evropu obchází strašák v podobě dluhové krize. Takřka každý den se nás někdo snaží přesvědčit o „své“ cestě z krize a zprávy o vývoji na finančních trzích opět plní přední stránky novin. Je ale možné opravdu připustit, že v Evropě budou krachovat státy? A jaké to bude mít důsledky?

Na tyto a další otázky se nám pokusí ve čtvrtek 10. listopadu odpovědět člověk z nejpovolanějších – exguvernér ČNB doc. Ing. Zdeněk Tůma, CSc. Ve své přednášce na téma dluhová krize nás seznámí s původem krize, jejími dopady i možnými scénáři jejího řešení. Bude se věnovat otázce role eurozóny a její možné budoucnosti, stejně tak jako perspektivě českého přijetí Eura. Přednášku zakončí diskuze, kde se budete moci zeptat na vše, co vás k tématu zajímá.

Využijte jedinečnou příležitost poslechnout si přednášku odborníka na aktuální téma, a to ve čtvrtek 10. listopadu v učebně č. 155 Fakulty architektury ČVUT (Thákurova 9, Praha 6, nedaleko zastávky metra Dejvická) od 18:00 hod.

Akci organizuje sl. Vondráková ČVUT ve spolupráci s TOP tým o.s.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme