Kdo jsme

TOP tým je dobrovolným občanským sdružením, které vzniklo z iniciativy mladých lidí, kteří nechtějí jen nečinně sledovat, co se s naší zemí, jak na vnitrostátní tak i na mezinárodní scéně děje, ale naopak chtějí aktivně promluvit a být součástí procesu vývoje našeho státu a naší kultury.

Cílem TOP týmu je vyhledávat zájemce a oslovit mladou generaci lidí, které není lhostejné politické dění a stav veřejného sektoru v naší zemi. Sdružení hodlá u mladé generace podporovat ideje konzervativní a liberální politiky a posilovat vědomí o základních hodnotách společnosti, stejně jako jim poskytnout správné základy pro jejich budoucí politickou kariéru. Program a zaměření TOP týmu pak přirozeně vychází z programových cílů strany TOP 09.

TOP tým je dále otevřen i pro tu část mladých lidí, kteří v něm budou hledat kamarády či prostor pro svůj další odborný růst nebo kteří si pouze chtějí vyjasnit své budoucí ideologické zaměření a jsou připraveni o svých názorech diskutovat.

Webové stránky: http://toptym.cz/