TOP 09 představila kandidáty pro volby do Zastupitelstva hl. města Prahy

24. 6. 2010

Krajský sněm pražské organizace TOP 09 ve čtvrtek 24. 6. 2010 zvolil kandidáty pro podzimní volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy. „Jsem rád, že Vám dnes mohu představit šestici kandidátů na pražský magistrát. Jsou to velmi inteligentní a zkušení lidé. Věřím, že každý z nich, pokud na podzim získá důvěru voličů, bude schopný přispět k transparentnosti a profesionalitě politiky našeho hlavního města,“ řekl předseda pražské organizace TOP 09 František Laudát. Tuto šestici doplní v průběhu července kandidát TOP 09 na post pražského primátora.

Zvolenými kandidáty jsou:

Ing. Eva Vorlíčková, podnikatelka a předsedkyně regionální organizace TOP 09 Prahy 5. V politice by se chtěla věnovat především podpoře malých a středních podnikatelů.

Doc. Martin Dlouhý, pedagog na VŠE a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 3. V politice se bude věnovat ekonomice zdravotnictví, sociálních služeb a školství.

Mgr. Nataša Šturmová, předsedkyně regionální organizace TOP 09 Prahy 7, se zabývá speciální pedagogikou a tomuto oboru by se chtěla věnovat i v politice.

Mgr. Albert Kubišta, historik, kurátor soukromé sbírky, nezávislý konzultant a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 2. Profesně se specializuje na církevní dějiny a dějiny politické propagandy. V politice by se chtěl zasadit o rozvoj kultury.

RNDr. Tomáš Hudeček Ph.D., pedagog na Univerzitě Karlově v Praze a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 8. V politice by se chtěl zaměřit na oblast územního plánování a dopravy.

Jiří Liška, podnikatel a předseda regionální organizace TOP 09 Prahy 10. Má dlouholetou praxi v oblasti kultury a chtěl by svými zkušenostmi přispět k efektivnějšímu financování kultury.

V Praze dne 24. 6. 2010

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme