TOP 09 Praha si zvolila své vedení. Pozici předsedy obhájil Jiří Pospíšil

19. 6. 2021

TOP 09 Praha si na sobotním sněmu zvolila vedení pro následující dva roky. Pozici předsedy pražské organizace obhájil Jiří Pospíšil. Své pozice obhájili i dosavadní místopředsedové Tomáš Pek, Jakub Lepš a Michal Hroza.

Během necelých dvou let, kdy jsem stál v čele pražské organizace, se nám podařilo uspět v senátních volbách a dle mého i zlepšit spolupráci magistrátu s městskými částmi, kde má TOP 09 silné zastoupení. Cíle, se kterými jsem před dvěma lety kandidoval, byly, myslím, naplněny. To se odrazilo i v silné podpoře od delegátů, které si moc vážím. Nyní se s kolegy musíme zaměřit především na blížící se komunální volby. Máme řadu úspěšných komunálních politiků, kteří na radnicích odvádí skvělou práci. Jsem přesvědčený, že i právě díky nim naše současné pozice nejenom obhájíme, ale dokonce posílíme,“ říká předseda TOP 09 Praha Jiří Pospíšil, pro kterého hlasovalo 75 z 97 přítomných delegátů.

Pozici místopředsedy TOP 09 Praha obhájil i předseda zastupitelského klubu TOP 09 Praha 10 Tomáš Pek. V tajné volbě získal 87 z 97 možných hlasů. Dalším místopředsedou se znovu stal místostarosta Prahy 11 Jakub Lepš se ziskem 80 hlasů z 97 a místostarosta Prahy 4 Michal Hroza, který od delegátů získal 74 hlasů.

Na sobotním sněmu si delegáti zvolili ještě 9 dalších členů předsednictva, 15 členů krajského výboru a delegáty na celostátní sněm TOP 09, který se bude konat na podzim. Prahu na něm bude reprezentovat celkem 23 delegátů.

Petr Pelc, krajský manažer TOP 09 Praha

Štítky
Osobnosti: Jiří Pospíšil
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme