TOP 09 a Starostové: Kampaň v Praze rozjíždíme opět v tramvaji

Rozjíždíme pražskou senátní kampaň stejně jako před dvěma lety. Začátek má být symbolický. Zvolili historickou tramvají, která tu jezdila dlouho a spolehlivě a několik desítek let sloužila lidem. Pracovat spolehlivě a sloužit lidem jsou také ambice našich kandidátů do Senátu,“ řekl k zahájení kampaně předseda pražské TOP 09 poslanec František Laudát.

11. 9. 2012

Do Senátu za TOP 09 a STAN kandiduje ve čtyřech pražských obvodech novinář Viliam Buchert (obvod 23), zastupitel Ladislav Kunert (obvod 20), právník Jaroslav Vondráček (obvod 17) a architekt Zdeněk Zavřel (obvod 26).

V Praze je možné obvykle vidět historické tramvaje pro turistické jízdy s jedním, maximálně s dvěma vozy. Kampaň TOP 9 a Starostové zahájila vlakotramvaj, tedy unikátní souprava sestavená ze tří vozů, přesně ve 13 hodin v zastávce Vozovna Střešovice. Odtud po kolejích kandidáti vyjeli směrem na Pražský Hrad a zastávky: Malostranská, Staroměstská, Národní divadlo, Výtoň, Nám. Bří Synků, Vozovna Pankrác, Střešovice, Výtoň, Nádraží Braník, Sídliště Modřany, Výtoň, Albertov, Otakarova, I. P. Pavlova, Flora, Želivského, Krejcárek, Palmovka, Sídliště Ďáblice, Vozovna Kobylisy, Palmovka, Strossmayerovo nám., Hradčanská. Zahajovací jízdu a diskusi s voliči ukončí v 19 hodin ve Vozovně Střešovice.

Kandidáty TOP 09 a Starostů můžete - na rozdíl od kandidátů jiných stran, vidět nejen na plakátech a billboardech. Konkurenční kandidáti svým voličům naznačují, ať přijdou za nimi, my ale chodíme přímo za lidmi a chceme diskutovat,“ říká kandidát Viliam Buchert a dodal: „Také o složitých věcech z politiky se dá mluvit s dobrou náladou.“ 

Eva Marečková
krajská manažerka TOP 09 Praha

V Praze 11. září 2012

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme