Společná reakce radních hlavního města Prahy za TOP 09 na sdělení obvinění

2. 4. 2013

Pokládáme za podstatné informovat veřejnost společnou deklarací, že i navzdory sdělení obvinění, kterému v současné době čelíme, se v žádném případě nedáme zastavit a nadále budeme pokračovat v započaté práci, jejímž jasným cílem je vrátit důvěru občanů v politiku.  

Není nám známo jméno iniciátora trestního oznámení. Jsme ale přesvědčeni, že toto trestní oznámení vzniklo a bylo podáno účelově, jako součást nečestného boje. Avšak ani obvinění nás nedokáže zviklat v přesvědčení, že další události mohou vyústit pouze k prokázání pravdy, která je pro nás jediným akceptovatelným výsledkem

Současní radní hlavního města za TOP 09 nejsou a nikdy nebudou paralyzováni strachem z toho, že jejich práce může být záměrně kriminalizována. S uvědoměním si veškeré odpovědnosti za správu hlavního města proto deklarujeme, že naše společné dosavadní konání bude i nadále transparentní a bude vždy směřovat k tomu, aby Praha fungovala prostřednictvím nastavených standardních a průhledných postupů.  Ujišťujeme občany, že jako jeden tým uděláme vše proto, aby naše hlavní město nebylo přirozeným a bezpečným prostředím pro nedůvěryhodné existence a nelegální praktiky.

Radní hlavního města Prahy za TOP 09

V Praze, dne 28. 3. 2013

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme