„Senát není divadlo“, říká senátorský kandidát v Praze 4 Ladislav Kunert

21. 9. 2012

Efektivní protihluková opatření, omezení necitlivé výstavby developerských projektů, lepší životní úroveň seniorů intenzivnější nabídkou terénních a ambulantních služeb nebo transparentní financování sportu. To jsou některé z hlavních bodů volebního programu, se kterými vstupuje Ladislav Kunert, kandidát TOP 09 na senátora v Praze 4, do boje. 

„Jedná se o témata, která jsou aktuální a která ovlivňují každodenní život obyvatel nejen na Praze 4. Nechci být politikem k ničemu a neslibuji nesplnitelné. Vím, že politika není divadlo, má se dělat poctivě, naplno a ne jako melouch,“ řekl Ladislav Kunert, kterému bylo ve volebním obvodě č. 20 přiřazeno číslo 1 mezi tamními kandidáty. „Jako senátor bych se chtěl věnovat těmto a dalším kauzám na maximum, a proto budu prosazovat zákony potřebné pro občany,“ uvedl Kunert, který na Praze 4 vykonává pozici předsedy kontrolního výboru a kterému je místní problematika velmi známa.

„Úpravy stavebního zákona s větším zřetelem na okolní zástavbu a zákona o ochraně veřejného zdraví, který ochrání občany postižené hlukem, jsou změny, které občané skutečně potřebují,“ doplnil Kunert konkrétní příklady z praxe.

V rámci předvolební kampaně je možné se s Ladislavem Kunertem setkat a prodiskutovat nejen uvedená témata hned při několika příležitostech. V sobotu 22. září hned dvakrát na „Dni železnic“ na Nádraží Praha-Braník a na akci „Koncert ke Dni zvířat“ v Centrálním parku Prahy 4 (Park Družba) na Pankráci. Dále pak v pátek 28. září při sportovní a osvětové akci „Seniorské hry“ opět v Centrálním parku Prahy 4 nebo o den později v sobotu 29. záříParku Jezerka během oslav svátku sv. Václava, při akci „Svatováclavské velebení“

Kromě uvedených akcí chystá Ladislav Kunert pro obyvatele Prahy 4 například i sérii osmi pravidelných pátečních setkání u piva. Oslovit jej budete moct i u stanic metra Vyšehrad, Pražského povstání, Pankrác, Budějovická nebo Kačerov. 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme