Realitní portál Praha významně rozšířil svou nabídku a byla spuštěna facebooková stránka

6. 3. 2019

Realitní portál Praha byl spuštěn v květnu 2018 a navštívilo jej od té doby přes 200 tisíc uživatelů. Během posledních měsíců byla také rozšířena nabídka majetku o další městské části. Nově byla navíc spuštěna facebooková stránka, která usnadní komunikaci s širší veřejností.

Do nabídky Realitního portálu Praha se od poloviny loňského roku připojilo již 11 městských částí, nabídka městského majetku se tak významně rozšířila. Mezi prvními se připojila Praha 7, poté následovaly další městské části. Dnes zde lidé mohou najít nabídky z Prahy 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 18, 22, Slivence, Suchdola a firem spravujících městský majetek.

„Naší snahou rozšířit nabídku chceme docílit toho, aby měl každý občan možnost seznámit se s nabídkami městského majetku v Praze na jednom místě. Nebude tak muset procházet jednotlivé úřední desky a webové stránky městských částí a magistrátu. V tomto směru vidím významný posun na cestě k transparentnějšímu a účelnějšímu nakládání s majetkem města,“ říká radní hl. m. Prahy Jan Chabr.

Dalším krokem ke zpřístupnění nabídky portálu je zřízení facebookové stránky Realitní portál Praha. „Tímto krokem chceme dát vědět o naší nabídce pro mladší cílovou skupinu a těm, co se pohybují na sociálních sítích. Tento krok se nám velmi osvědčil, protože během dvou měsíců fungovaní stránky jsme zaznamenali velký nárůst přístupů na webový portál až na pětinásobek původních čísel. I nadále budeme hledat možnosti, jak dát lidem co nejvíce vědět o těchto možnostech,“ uzavírá Jan Chabr. V rámci facebookové stránky jsou nabízeny jednotlivé inzeráty a zajímavosti v oblasti hospodaření s městským majetkem.

Štítky
Osobnosti: Jan Chabr
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme