Radní Vorlíčková ocenila vítěze soutěže Zlatý erb 2012 a JuniorErb 2012

16. 3. 2012

Tato soutěž má již dlouholetou tradici, celorepublikově se koná již počtrnácté  a v gesci Magistrátu hlavního města Prahy ve spolupráci s odborem informatiky je organizována od roku 2004. „Je radost sledovat, jak se rok od roku vaše tvorba webových stránek esteticky i obsahově vyvíjí, jen tak dál a přeji vám hodně síly a úspěchů ve vaší další práci,“ konstatovala a poděkovala nejen účastníkům soutěže, ale také organizátorům a odborné porotě  radní hl. m. Prahy pro oblast informatiky Eva Vorlíčková.

Do soutěže bylo přihlášeno celkem osmnáct  městských částí, které soutěžily i letos ve třech tradičních kategoriích. Nejlepší umístění v kategorii nejlepší webové stránky města získala MČ Praha 2, dále pak byla oceněna nejlepší elektronická služba a první příčku získala MČ Praha 16 - Portál práce Městské části Praha 16. Za nejlepší webovou stránku obce byla zvolena MČ Praha - Velká Chuchle.  Cenu veřejnosti získala Praha 16. Cenu poroty „Skokan roku“ získaly webové stránky MČ Praha – Slivenec. Diplomy a ceny převzali zástupci oceněných městských částí.

Součastí programu  bylo i oceněni studentů škol, kteří se zúčastnili  soutěže mladých tvůrců JuniorErb 2012. Soutěž je určena mladým lidem do 18 let, kteří se aktivně zajímají o internet a svoje znalosti, energii a nadšení využívají ve prospěch místních komunit či celé společnosti. Hlavním cílem je podpořit jejich úsilí, pomoci jim v přípravě na budoucí profesní růst, podchytit zajímavé podněty a zároveň dále rozšířit jejich zájem o věci veřejné. V letošním roce se na prvním místě  umístil Jiří Volkán s webovou stránkou http://tjkovo-hokejbal.cz/.

 

 

Praha.eu, Tiskové zprávy

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme