Předvolební tažení Na pivo s Karlem odstartovalo na Barrandově

23. 9. 2013

Nová série předvolebních setkání Na pivo s Karlem odstartovala včera, v neděli 22. 9. 2013 na pražském Barrandově v restauraci U Vondráčků. Trnkovo náměstí není zrovna centrum Prahy, kudy by proudili destetisíce lidí, přesto byl zájem o setkání s naším předsedou Karlem Schwarzenbergem a kandidáty TOP 09 velký.

Před osmou hodinou večerní se začala restaurace rychle plnit. Kromě Karla Schwarzenberga si přišli povídat a odpovídat na dotazů občanů i další kandidáti topky: Jiří Koubek, František Laudát, Markéta Adamová a Martin Plíšek.

Návštěvníci dorazili se spoustou otázek. Většinou bylo vidět, že se tazatelé na setkání dobře připravili. Otázky byly promyšlené a inteligentní. Týkaly se nejen témat „velkých“ jako jsou například církevní restituce či vztah Česka k EU, ale i záležitostí a strastí každodenního života. Vhledem k tomu, že TOP 09 není stranou jednoho muže, dotazy nesměřovaly jen na předsedu a pražskou volební jedničku Karla Schwarzenberga. Dostalo se na všechny.

Setkání bylo přesně takové, jaké mělo být. Věcné, plodné a příjemné. Diskutovalo se přes dvě hodiny. Naši kolegové z Prahy 5 přípravu zvládli dobře, občané z Barrandova o akci věděli.

Další Na pivo s Karlem pořádá Praha 1 v restauraci U Parlamentu ve Valentinské ulici 8 na Starém Městě. Začíná ve 21:00.

 

 

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme