Předsedou pražského klubu zastupitelů TOP 09 byl zvolen Tomáš Hudeček

21. 10. 2010

Předsedou pražského klubu zastupitelů TOP 09 byl včera ve večerních hodinách zvolen místopředseda pražské organizace TOP 09 Tomáš Hudeček. Klub zastupitelů povede do konce roku 2010. Hudeček se společně s předsedou pražské TOP 09 Františkem Laudátem a kandidátem TOP 09 na primátora Zdeňkem Tůmou účastnil dosavadních koaličních jednání. Jako předseda klubu zastupitelů bude v těchto jednáních dále pokračovat.

Jan Jakob
tiskový odbor TOP 09

V Praze 21. října 2010

 

RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D

*10. 5. 1979, vysokoškolský pedagog

Svobodný, narozený v roce 1979 v Olomouci, kde také vystudoval obor učitelství matematiky a geografie na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého. Ve vzdělání dále pokračoval v doktorandském studiu sociální geografie a regionálního rozvoje na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze, které zakončil disertační prací v oboru geografie dopravy. Od roku 2003 až do dnešních dnů působí jako vědecko-pedagogický pracovník na Katedře aplikované geoinformatiky a kartografie na Přírodovědecké fakultě UK v Praze. Jeho vědecko-výzkumnou činností je analýza dopravních dostupností v Česku v období 1918 - 2020. Je členem České geografické společnosti.

Mimo svou vědeckou dráhu se stále, i když v poslední době méně, věnuje svému dřívějšímu koníčku – tanečnímu sportu. Od r. 2005 však již jen jako trenér a také jako předseda Dozorčí rady Českého svazu tanečního sportu. Mezi jeho další záliby patří další studium, vážná hudba, literatura, cestování.

Do TOP 09 vstoupil ihned po jejím založení v červnu v roce 2009. Je předsedou regionální organizace TOP 09 v Praze 8. V TOP 09 Praha je zodpovědný za expertní skupiny, z nichž některé vede. Jeho odborným zaměřením je problematika dopravy a územního rozvoje.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme