Praha 6: S KLIDEM K VOLBÁM.TOP 09 nabídne společné kandidáty s KDU-ČSL

22. 6. 2018

TOP 09 se rozhodla v podzimních komunálních volbách v Praze 6 postavit společnou kandidátku s KDU-ČSL. Obě strany chtějí navázat úspěšnou spolupráci v současném vedení radnice. Lídrem kandidátky je současný starosta této městské části Ondřej Kolář (TOP 09).

„Jako konzervativní strany k sobě máme programově blízko a zároveň se každá profilujeme malinko jinak. Proto společně dokážeme oslovit širší spektrum lidí. Nabídneme občanům Prahy 6 atraktivní a zároveň realizovatelný program, personálně odborně zdatné kandidáty, mezi nimiž nechybí úspěšní zástupci ze současného vedení radnice, profesně úspěšné osobnosti, ale také nestraníci a mladí nadějní lidé s elánem a nápady,” říká Ondřej Kolář /TOP 09/, starosta Prahy 6.

Na dalších místech kandidátky figuruje architektka a místostarostka Eva Smutná, lékař Marián Hošek, ekonom a místostarosta Jaromír Vaculík nebo ředitel gymnázia a senátor Jiří Růžička. Zástupci TOP 09 a KDU-ČSL chtějí pokračovat v rozvoji bez zásadních převratů tak, aby byla Praha 6 nadále ideálním místem pro život, tedy tradiční funkční a moderní městskou částí, která nabízí svým obyvatelům kvalitní zázemí služeb. Tím se odlišují od některých jiných stran, které hledají překotná řešení a nové postupy. Ty ovšem vycházejí z neznalosti zákonů a komunálních pravidel.

„Tyto subjekty paušálně kritizují, ale žádná reálná řešení nenabízí. My se na řešení shodnout dokážeme, to také umocnilo naše rozhodnutí jít do voleb s TOP 09,” uvedl radní pro zdravotnictví a kandidát č. 3 Marián Hošek (KDU-ČSL).

Kandidátka TOP 09 a KDU-ČSL pro Prahu 6:

1. Mgr. Ondřej Kolář /TOP 09/, právník, starosta MČ Prahy 6

2. Ing. Arch. Eva Smutná /BEZP/, urbanistka, místostarostka MČ Praha 6

3. MUDr. Marián Hošek /KDU-ČSL/, zubní lékař, zastupitel MČ Prahy 6

4. Ing. Jaromír Vaculík /TOP 09/, ekonom, místostarosta MČ Prahy 6

5. Mgr. Jiří Růžička /BEZP/, ředitel gymnázia Jana Keplera, senátor, zastupitel MČ Prahy 6

6. Mgr. Jan Bartůšek /KDU-ČSL/, učitel, zastupitel MČ Praha 6

7. Mgr. Marek Baxa /TOP 09/, přírodovědec, zastupitel MČ Prahy 6