Kubata: Pražská ODS prožívá smrt z vyděšení!

28. 5. 2010

Včera jsem začal svůj blog - marketingem a reklamou se zabývám profesně už léta……a vím jak uspět ve vysoce konkurenčním prostředí. Jen dodávám, že jsem působil devět let jako marketingový ředitel České spořitelny. Bylo to v podstatě o tom, že nesouhlasím se štvavou až děsivou politickou reklamou, kterou již víc jak půl roku dělají dvě zdánlivě nejsilnější strany – ODS a ČSSD. Stále si za tím stojím ale…… Ale od včerejška se vše opět posunulo k horšímu!!

Včera se mi na Václavském náměstí v Praze dostal do rukou plátek s názve PRAHA EXPRES, který je zdarma, vypadá jako všechny letáky, co posílají obchodní řetězce do schránek a kde se většinou snaží něco nabídnou a něčím mimořádným zaujmout.

A ejhle, tento pseudoleták je snůška hnusu, pomluv a fikce o TOP 09! Když si pozorně přečtete, co se tam píše, tak vám vlasy vstávají hrůzou. Ale nikoliv nad obsahem sdělení, protože to je blábol non plus ultra jak říkala moje babička, ale nad smyslem letáku.

Jde o to poplivat, očernit, urazit a zesměšnit stranu, která odvážným a razantním způsobem se snaží lidi zburcovat a vysvětlit jim, že další plýtvání veřejnými penězi, tedy jejich penězi, které se vyberu z jejich daní je dál nepřípustné.

Nu dobrá, asi to je málo na to, aby se ten, kdo to psal a vymyslel, neštítil takové bludy vůbec vypustit z úst. Tak se tedy pojďme zamyslet slovy klasika QUI BONO? Tedy komu to slouží!

Pražská ODS ovládající za pomoci Věcí veřejných pražský magistrát i většinu obvodů zažívá nejhorší pocit strachu a opravdového vyděšení od doby, co se jim povedlo radnice ovládnou a začít vytěžovat. Zcela jasně pochopili, že dlouhá léta stavěný domek z karet, který přes jednotlivá patra radních, úředníků, státních a městských firem napojených na privátní subjekty, kterým se moderně říká „kmotři“ je najednou ohrožen a mohl by se začít sypat. Ono by se mohlo ukázat, že ten domek je velice nestabilní, že korupční solidarita není věčná a že by mohlo konečně dojít k nastolení právního řádu. A to nejmenší, co by se mohlo stát je, že by přišli o svoje zisky a černé příjmy.

Autor pomlouvačného letáku dokázal pouze to, že se pokusil udělat z lidí hlupáky, kteří dle jeho soudu nemají svojí vlastní hlavu. Stále se naštěstí říká používat selský rozum. A Češi se ve vážných chvílích nikdy nebáli rozum vzít do hrsti a nenechali se znovu a opět napálit!

Děsivá představa, že bych musel v budoucnosti zasednout k jednacímu stolu s někým, kdo je takto zákeřný, prohnilý a neštítí se ničeho!

Václav Kubata
generální sekretář TOP 09
trojka pražské kandidátky TOP 09

V Praze 28. května 2010

Štítky
Osobnosti: Václav Kubata
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme