Chudomelová: Řemeslo je taky věda!

23. 2. 2012

Studenti se rozhodli pokračovat v natáčení videoklipů, kterými chtějí přilákat více žáků do odborných škol v Praze. Tento pátek budou ve studiu Casting Barrandov v Šaldově ulici v Karlíně od 11.00 hodin natáčet další tři videoklipy projektu Řemeslo žije!

„Po klipech úspěšné kampaně „Já nejsem z gymplu!" se nyní studenti Střední průmyslové školy sdělovací techniky Panská pustí do tvorby nových klipů. Jako herci se v nich objeví studenti Pražské konzervatoře. Cíl mají jediný: zastavit pokles počtu žáků na odborných pražských školách," řekla radní Helena Chudomelová.

Hesla klipů budou „Řemeslo je taky věda!", „Technika je taky věda!" a „Umění je taky věda!"

Projekt ŘEMESLO ŽIJE! II se zaměřuje na zkvalitnění výuky v oborech vzdělání s výučním listem prostřednictvím rozšíření spolupráce mezi podniky a střední školou tak, aby podniky jako budoucí zaměstnavatelé měly možnost ovlivnit obsah, metodiku i hodnocení výsledků výchovně-vzdělávacího procesu. Projekt byl zahájen v listopadu 2010 a potrvá do dubna 2013. Na jeho realizaci bylo z prostředků OPPA vyčleněno více než 23 milionů korun.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme