Umíme hospodařit bez dluhů lépe a víc, než si myslíte

25. 9. 2010

Společně s celým týmem TOP09 chceme na radnici zajistit uvážlivé a řádné hospodaření se svěřenými prostředky. Nemůžeme každoroční deficity krýt prodejem obecního majetku. Musíme okamžitě zastavit placení nesmyslných auditů, poradenských a právních služeb. Na to má radnice své pracovníky.

Neméně důležité je důkladně prověřit a provést revizi hospodaření všech společností s majetkovou účastí MU Praha 6 jako např. SNEO.

Musíme společně zamezit plýtváním s finančními prostředky a hledat úspory ve všech oblastech. Příkladem může být obří zakázka na údržbu zeleně Prahy 6, která nás stojí za 4 roky přes 400 milionů korun.

Prosadíme snížení nákladů na samosprávu a chod radnice. S veřejným majetkem musíme nakládat stejně odpovědně jako s majetkem soukromým. Prosadíme snížení nákladů na samosprávu a chod radnice. Zaměříme se na podporu financování našich projektů ze strukturálních fondů Evropské Unie. Nabízené peníze nemůžeme nechat ležet na ulici. Naším cílem je, aby se nám všem na Praze 6 příjemně žilo.

Umíme hospodařit bez dluhů lépe a víc, než si myslíte!

Ing. Jaromír Vaculík
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme