20. 10. 2014
Vážení voliči, tedy všichni co chodíte k volbám,

rádi bychom Vám poděkovali za všechny Vaše hlasy a to i ty, které byly vhozeny, případně zakřížkovány, jiným stranám. Volební účast na Praze 6 dosáhla 44% (jedná se o poměrně nízké číslo, ale pořád velmi dobré v celorepublikovém i pražském kontextu). Hlasy pro TOP 09 nás samozřejmě těší dvojnásob a zároven nás zavazují do budoucna ke splnění volebního programu, který jsme vám v kampani slibovali.
TOP 09 na Praze 6 získala 283541 abs. hlasů, což by v orientačním přepočtu na lidi, kteří volili celou kandidátku, znamenalo výsledek okolo 6.300 tis. voličů. Je to výsledek unikátní v celorepublikovém měřítku. Jde o více voličů, než kteří volili TOPku ve všech statutárních městech ČR s výjimkou Brna se kterým je náš výsledek srovnatelný !

Rádi bychom Vás ujistili, že v povolebních vyjednáváních ctíme náš volební program ( najdete v kompletním znění na http://www.top09.cz/regiony/praha/regionalni-organizace/praha-6/) pro který hledáme koaliční kompromis, umožňující prosadit z tohoto programu maximum. Vyjednávání vedeme se všemi demokratickými stranami, které byly zvoleny do zastupitelstva naší městské části.

Kompletní přehled volebních výsledků na Praze 6 najdete např. na stránkách ČSU (http://volby.cz/pls/kv2014/kv1111?xjazyk=CZ&xid=1&xdz=5&xnumnuts=1100&xobec=500178&xstat=0&xvyber=0)
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme