22. 5. 2010

Regionální organizace TOP09 v Praze 6 a 7 uspořádaly společně cyklistickou výpravu ze Stromovky až do restaurace Dívčí skok v Šáreckém údolí, kde se členové pelotonu připojili k akci "Na pivo s Karlem".

Přesto, že současně s cyklovýpravou probíhalo semifinálové utkání Švédsko - Česká republika, sešlo se dost účastníků cykojízdy na to, aby peloton cyklistů v tričkách s logy TOP 09 vzbuzoval dostatečnou pozornost.

Na zastávkách na Letné a na Ladronce rozdávali účastníci cyklojízdy letáčky a další propagační materiály kolemjdoucím pražanům, kteří využívali krásného počasí.

V cíli se všichni sešli s Karlem Schwarzenbergem, který s cyklisty ochotně zapózoval pro společné foto a potom zahájil svoji obtížnou práci v diskuzi u jednotlivých stolů restaurace.

V průběhu cyklojízdy dostávali někteří účastníci SMS zprávy o stavu utkání, a výsledek jsme potom mohli všichni společně oslavit.

Těší nás, že stejně jako ve čtvrtek 20. května, kdy jsme byli na akci "Dětský den v Řepích" a současně porazili naši hokejisté Finsko, tak i v průběhu akce "Knížecí cykolízda" porazili naši chlapci Švédy.

Na neděli žádnou akci na Praze 6 neplánujeme, tak chceme věřit, že souvislost akce TOP09 = vítezství našich hokejistů, byla pouhá shoda...

Ing. Jiří Zíka

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme