Dětský den v Řepích

Rozverné odpoledne pro děti a rodiče

20. 5. 2010

Ve čtvrtek 20.5.2010 uspořádala TOP 09 Prahy 6 jako volební akci v Řepích odpoledne pro rodiče s dětmi. Pro děti byly k dispozici různé atrakce, které s vervou jim vlastní využívaly.

Programem provázel po celé odpoledne,Václav Upír Krejčí, hudbu obstarávaly kapely Friday Thirty-One a Wosa.

Odpoledne odstartoval Václav Kubata, kandidát TOPu do PSP ČR, který účastníkům vysvětlil, proč volit TOP 09. Voličům byli k dispozici i další přední pražští kandidáti, František Laudát, Jaroslav Eček a Eva Vorlíčková.

Svoje umění předvedli mistr světa a mistryně ČR v biketrialu a návštěvníci se mohli seznámít i se zásadami první pomoci.

Pro děti i jejich doprovod byly připraveny zručnostní i vědomostní soutěže. Účastníci si odnášeli diplomy a sladké ceny.

Fronty malých zájemců se vytvořily u malování na trička TOPu a na facebodingu, odkud si děti odnášely své výtvory na tričku TOP, nebo umělcovy výtvory na svých tvářích.

Akce, které se zúčastnilo víc jak 400 lidí se velmi zdařila. Přestože víc jak týden s přestávkami pršelo, ve čtvrtek odpoledne v Řepích ani nekáplo a v průběhu  akce se našim hokejistům podařilo porazit Finy a postoupit do semifinále mistrovství světa.

Josef Miškovský, předseda RV TOP 09 Praha 6

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme