23. 9. 2014

Jaké byly poslední čtyři roky? Vedení radnice poznalo opravdovou kvalitní opozici. Díky zastupitelům zvoleným za TOP 09.

Naši zastupitelé v odborných komisích, výborech a na zastupitelstvu jsme prosazovali volební program jako svůj závazek občanům. V oblasti školství a sociální péče jsme zkvalitnili správné kroky radnice. Otevřeně a veřejně jsme poukazovali na nedostatky a zároveň jsme fakty a odbornými argumenty navrhovali kvalitní řešení.

Pro koalici je alarmující množství petic a stovky kritických hlasů, které zazněly na zastupitelstvech. Smutný příběh. Vládnoucí koalice neplní své vlastní programové prohlášení, ani své veřejné sliby občanům.

Beze vší skromnosti říkáme, že v oblasti územního rozvoje jsou vidět výsledky ing. arch. Evy Smutné. I díky nám se kauzu Key Investments i ztrátu 250 milionů nepovedlo zamést pod koberec.

Výstavba nové mateřské školky ve Vokovicích, zrušení nesmyslných „rekonstrukcí“ parků nebo výstavba betonových monster, vlajkosláv? To je důkaz, že jsme spolupracovali s občanskými sdruženími i občanskými iniciativami a podařilo se nám prosadit dobré nápady a zastavit mnoho prodejů nemovitého majetku. Našim návrhům na hospodárné využívání veřejných peněz, zavedení poctivého systému grantů, zlepšení práce Sneo a.s. řeklo vedení radnice „ne“.

Věříme ale, že občané Prahy 6 to sledovali. A vyhodnotí v říjnových volbách. Chceme být dál pro naši městskou část a její obyvatele těmi nejlepšími hospodáři, kteří se nebojí změn a umí komunikovat.

 

 

Jaromír Vaculík, kandidát TOP 09 do zastupitelstva Prahy 6

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme