Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář představuje Jakuba Hrušku

Pedagog, vědec, odborný autor, ekolog, geolog

16. 3. 2017
Moc rád bych vám - některým připomenul, jiným představil - jednoho skutečně zajímavého pána z České geologické služby. Jmenuje se Jakub Hruška. Je to profesor, doktor, docent. Pedagog, vědec, odborný autor, ekolog, geolog. Autor a spoluautor několika zákonů týkajících se životního prostředí, naposledy Zákona o ochraně přírody a krajiny. Můj kolega ze zastupitelstva Prahy 6. Nesmírně vzdělaný člověk a sympaťák. A něco mi říká, že se s ním teď budete vídat častěji, slýchat o něm více a dozvíte se tak například to, že i nám v Topce záleží na tom, aby se tu žilo, promiňte ten nečeský výraz, hezčeji. A také co pro to mohou naši, teď myslím čeští, poslanci dělat. Mám radost z toho, že Praha 6 nabízí české politice takto kvalitní lidi. Jestli to nebude tím, že jsme se tu opravdu jako první dokázali definitivně vyrovnat s komunistickou minulosti, jak s oblibou říkává Petr Exnar ;-)  — (– cítí hrdost)

Osobnosti:
Petr Exnar, Jakub Hruška, Ondřej Kolář

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5
118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po, St od 9:00 do 15:00 h.

Regionální manažerka:

Zuzana Pelechová