Do vedení pražské TOP 09 byl zvolen Ondřej Kolář

29. 11. 2016

Předsedou se stal Martin Dlouhý. Sněm zvolil i 3 místopředsedy, a to Jiřího Nouzu, Radka Vondru a Jakuba Lepše. Členy předsednictva se stali Ondřej Kolář, Marek Doležal, Markéta Pekarová Adamová, Ondřej Počarovský a Filip Kračman. Starosta mětské části Praha 6 Ondřej Kolář dostal mezi členy přdsednictva nevíce hlasů.

„Velmi si vážím důvěry, kterou mi delegáti vyjádřili. Čekají nás volby do Poslanecké sněmovny, takže si uvědomuji, že celé předsednictvo musí velmi tvrdě pracovat, aby naplnilo a předčilo vysoká očekávání,“ řekl nový předseda pražské TOP 09 Martin Dlouhý.

„Gratuluji nově zvolenému předsedovi pražské TOP 09. Věřím, že povede organizaci k úspěšným volbám do Poslanecké sněmovny tak, abychom obhájili stávající mandáty,“ dodala k volbě předsedy poslankyně Markéta Pekarová Adamová.

Osobnosti:
Marek Baxa, Petr Exnar, Tomáš Jílek, Ondřej Kolář, Jan Řežábek, Lucie Weitzová, Marek Wiesner

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5