Členové a přátelé TOP 09 poběží pro Paměť národa

16. 4. 2017

Starosta MČ Praha 6 Ondřej Kolář pozval členy a přátele TOP 09 na běh Paměti národa, který se koná v v oboře Hvězda v sobotu 20. května 2017. Lze se přihlásit na https://www.behpropametnaroda.cz . Náš národ má své hrdiny a poběží se, abychom na ně nezapomněli. Poběží se za všechny, kteří to nevzdali a díky, že jste boj za svobodu a demokracii nevzdali ani vy. TOP 09 je v této turbulentní době více než potřeba.

Členové TOP 09 Praha 6 se sejdou již v 10.00 před bránou u vstupu do obory z ulice Libocká a poběží i za podporu našeho kandidáta do Sněmovny profesora Jakuba Hrušky. Samozřejmě můžete přijít na toto místo srazu i z jiných částí Prahy. 15 minut před startem, tedy v 10.45 bychom udělali společnou fotografii v prostoru startu a cíle. Závod bych měl odstartovat  Ondřej Kolář.

Kdo chce běžet, prosím, dejte vědět Petrovi Exnarovi, tel.: 605 218 669, e.mail: peex@seznam.cz, který Vám pak zašle aktuální propozice. Informace najdete i na Facebooku: https://www.facebook.com/events/394486460936570/

Osobnosti:
Petr Exnar, Ondřej Kolář, Tomáš Mandlík

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5
118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po, St od 9:00 do 15:00 h.

Regionální manažerka:

Zuzana Pelechová