29. 9. 2014

Pomluvy a lži, tak to dopadne, když politik není schopen unést porážku, není schopen legitimní politické debaty a je schopen pouze aktivovat pomlouvačné články v Žižkovských listech (ŽL).

V našem státě se v podstatě každých dvacet let zásadně mění politická situace a dá se říci, že v roce 2010 zásadní změna proběhla v Praze, kdy po dvaceti letech nadvlády ODS komunální volby v hlavním městě i v Praze 3 vyhrála TOP 09. Toto volební období mi velmi připomíná začátek devadesátých let, kdy staré komunistické struktury nebyly schopny pochopit, že se něco zásadně změnilo a že nic již nebude tak, jak bývalo.

Obdobná situace je poslední čtyři roky v Praze 3, kdy kmotrovská struktura odmítá pochopit, že její moc se rozpadá a neváhá použít velké finanční prostředky ke kompromitaci každého, kdo se jí postavil do cesty.

Ptám se, proč pouze mě ŽL skandalizují za proplacení  účtů z limitu na reprezentaci, když obdobné účty byly propláceny i mým zástupcům.  Je zajímavé, že úředník, který proplácení účtů schvaloval, byl šéfem buňky ODS.
Proč se kriminalizuje dar 50 tisíc korun občanskému sdružení Osvěta, který jednohlasně schválila rada MČ na program pro seniory a handicapované, který podporuje radnice již šest let.
Proč ŽL neinformují, že policie vyšetřuje předraženou revitalizaci paneláků v ulici Lupáčova, kde rekonstrukce jednoho bytového jádra stála téměř 450 tisíc korun.
Proč ŽL zpochybňují snahu radnice zpracovat dokumenty potřebné pro podání žádosti o dotaci na rekonstrukci nám. Jiřího z Poděbrad? ODS v minulosti o žádné investiční dotace z EU ani nežádala, plánovala za rekonstrukci náměstí a výstavbu garáží utratit téměř 800 milionů korun.
Proč ŽL lžou, že není znalecký posudek pro dokoupení majetku stadionu Vikroria Žižkov uveřejněn na internetu, když je součástí  usnesení rady MČ č. 517 ze dne 25.6.2014?
Proč ŽL napadají  zástupkyni  starostky Jaroslavu Sukovou za výměnu oken v domě kde bydlí , když rekonstrukce byla dlouhodobě plánována vzhledem k tomu, že dům je kulturní památkou  a harmonogram privatizace z roku 2012 byl dodržen?
Proč ŽL zpochybňují schválení půjček a darů z fondu obnovy a rozvoje pro domy, kde bydlí členové TOP 09? SVJ, kde má byt radní Jan Vokál získalo půjčku ve výši 1 milionu korun a dar 440 tisíc korun, přičemž z tohoto fondu bylo poskytnuto 37 milionů korun bezúročných půjček a téměř 15 milionů ve formě darů na opravy soukromých domů.

Ne politici, ale ten kdo finančně ovládá média, ovládá život každého z vás víc, něž si myslíte

Ing. Vladislava Hujová, starostka Prahy 3
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme